Woonzorgcentrum Scheutbos – uitstap van de bewoners

 

Op donderdag 19 mei nam het team van ergotherapeuten en vrijwilligers van het Woonzorgcentrum Scheutbos de bewoners en hun familieleden mee op uitstap aan boord van het schip Vivaldi, dat lag aangemeerd aan de Becokaai.

Tijdens deze dag konden de bewoners genieten van de zachte deining op het Kanaal van Brussel en de architectuur van de stad bekijken in de gemeenten Molenbeek, Schaarbeek, Laken, Neder-over-Heembeek (en de Brussels yachtclub – BRYC) en de bekende Budabrug om daarna koers te zetten naar Vilvoorde en zijn 'Watersite'. Om de tocht af te ronden, voer de boot nog door het groene en rustige buitengebied van Grimbergen/Humbeek, Kapelle-op-den-Bos en Zemst.

Na een lekkere koude maaltijd stond ook nog een bezoek aan de stad Brussel per bus op het programma, met tijd voor enkele toeristische kiekjes in de buurt van het Atomium.

Iedereen was tevreden na deze dag vol ontspanning en nieuwe ontdekkingen.