De Gazet#64

 
gazette#64#2NL-1.jpg

Het « roos boekje »

Met vreugde melden wij u dat 3 maand geleden, CELCOM geboren is, de charmante afkorting van onze “cel voor interne communicatie”. Deze nieuwkomer onder de verschillende werkgroepen, bestaande uit een tiental leden, stelt het goed en heeft het genoegen om elke 2 maand samen te komen om de overdracht van informatie over alle sites van onze groep te organiseren, op te starten en te optimaliseren. Zoals ook de ooievaars doen, brengen ook wij goed nieuws maar zullen erop toezien dat onze interne communicatie nuttiger, efficiënter en meer afgestemd is op onze strategie.

De bedoeling is om alles wat SILVA medical verwezenlijkt als onverschrokken pionier in de sector, werkgever van enthousiaste medewerkers, met een belangrijke rol voor vooruitgang en vertolker van gezamenlijke en menselijke projecten, naar iedereen toe te verwoorden op een eenvoudige maar fundamentele manier.