De Gazet#72

 
Pages de gazette#72NL #3.jpg

Onze oprechte dank

Het is bijna tien maanden geleden dat het COVID-19 virus in België is aangekomen.

We hebben deze eerste weken allemaal geleefd in een klimaat van angst, soms van paniek in ons professionele en privéleven. 

We hebben allemaal het onbekende onder ogen moeten zien en we hebben de nodige middelen moeten putten uit onszelf en onze omgeving om erdoorheen te komen. 

De epidemie is nog niet voorbij, maar we willen alle medewerkers en vrijwilligers aan het einde van dit zeer bijzondere jaar hartelijk danken, ongeacht uw functie, uw afdeling, uw site. 

In deze ontstellende omstandigheden heeft u bij SILVA medical opnieuw blijk gegeven van grote professionaliteit, buitengewone energie, verbazingwekkende creativiteit en bovenal buitengewone solidariteit binnen en tussen uw teams. 

Ik ben u zeer dankbaar en zal deze herinneringen voor altijd in mijn gedachten houden. 

Onze meest aanhankelijke gedachten gaan ook uit naar degenen onder u die getroffen zijn door het virus, soms ernstig, en naar diegenen wiens dierbaren zijn getroffen.  Helaas zijn er te veel van jullie in dit geval. 

Zoals u weet, zullen we niet kunnen bijeenkomen zoals andere jaren. Er zal geen personeelsfeest zijn in 2020. We droomden van een groot feestelijk moment om de slechte herinneringen te verjagen, de moeilijke momenten van dit jaar een beetje te vergeten... maar ook om afscheid te nemen van Dr. Van Pottelsberghe die haar functie van medisch directeur generaal in januari 2021 aan Dr. Pierre Schepens overdraagt. 

Maar maak jullie geen zorgen... dit feest zal plaatsvinden... in 2021, wanneer alle gezondheidsomstandigheden gegarandeerd zullen zijn.

Aan het einde van het jaar 2020 brengt de Sint u allen een zakje snoep en een ticket voor een gratis dagschotel, op het moment van uw keuze. 

Zelfs als voorzichtigheid en waakzaamheid aan de orde van de dag blijven, wensen wij u toe dat u aan het einde van het jaar 2020 vreedzame, gedeelde en hoopvolle momenten kunt beleven. En we nodigen u uit om het jaar 2020 van SILVA medical af te sluiten met een zeer feestelijke en sprankelende kerstmutsenwedstrijd...


Met vriendelijke groeten,


Laurence Fetu,

Algemeen directeur, 

namens  de Raad van Bestuur