De Gazet#73

 
gazette#73NL-1.jpg

Onze SILVA medical in 2021

Beste collega’s, 

In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen wij begonnen met een inventaris van onze voorbije verwezenlijkingen en toekomstige projecten, bieden wij u aan het begin van dit jaar een beschouwing aan die, naar ik hoop, meer inspirerend en minder analytisch zal zijn. 

Het beheer van de COVID-19-epidemie gedurende het grootste deel van het afgelopen jaar heeft onze tijd en onze geest gemobiliseerd in een klimaat van grote droefheid en aanzienlijke vrijheidsberoving. 

Jullie zijn trouw op post gebleven, gemotiveerd, professioneel en gewetensvol, ondanks grote momenten van onzekerheid, vermoeidheid en sterke en soms tegenstrijdige emoties. 

Nu is het tijd om de toekomst van onze vestigingen verder voor te bereiden: de werkzaamheden, verhuizingen, logistieke reorganisaties, maar vooral een gedurfde nieuwe medische wending en een efficiënt en vernieuwend personeelsbeleid. 

Wij danken u hartelijk voor het feit dat u altijd en nog steeds onze waarden hebt geëerbiedigd ten bate van het herstel en het welzijn van onze patiënten en bewoners. 

Laurence Fetu, algemeen directeur